Свято перемоги ліцею

17 травня 2018 року в нашому ліцеї відбулась VI щорічна церемонія нагородження призерів і переможців інтелектуальних конкурсів та предметних олімпіад «Честь і хвала тобі, ліцеїсте!». На свято були запрошені учні, учителі, батьки. 57 учнів отримали грамоти, статуетки-зірки, а також подарунки.

Переможців та призерів привітали випускник 2016 року, стипендіат Президента, студент ІІ курсу КНУ ім.Шевченка Чуряков Богдан, представник батьківської громади Гарбуз Марина Сергіївна та вчителі ліцею, переможці конкурсу «Учитель року - 2018»: Солтіс Л.В. (учитель німецької мови), Лобаченко М.В. (учитель інформатики), Мирошниченко Л.І. (вчитель німецької мови), Шеховцова О.А. (вчитель української мови), Циммерман О.В. (вчитель інформатики), Доценко І.М. (вчитель фізики).

Одинадцятикласникам вручили теки, а учні 4-10 класів були нагороджені екскурсією до музею раритетних автомобілів «Фаетон» м.Запоріжжя.

Ми висловлюємо подяку дітям, учителям і батькам, які підвищують статус ліцею. Адже в цьому навчальному році наша школа за результатами учнівських олімпіад та інтелектуальних конкурсів посіла І місце в Дніпровському районі!


Галерея "Честь і хвала тобі, ліцеїсте"

Кiлькiсть переглядiв: 316